Thuis

Hubei Huilong Special Vehicle Co., Ltd.

China Hubei Huilong Special Vehicle Co., Ltd. certificaten
China Hubei Huilong Special Vehicle Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Hubei Huilong Special Vehicle Co., Ltd.

1 2 3
Hubei Huilong Special Vehicle Co., Ltd. Hubei Huilong Special Vehicle Co., Ltd. Hubei Huilong Special Vehicle Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Speciaal Voertuig
Aantal werknemers : 50~150
Jaarlijkse omzet : 3000000-3900000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 30% - 40%

Bedrijfprofiel:

Is Speciaal het Voertuigco. van Hubeihuilong, Ltd een voertuigfabrikant voor speciale doeleinden die in Suizhou wordt gevestigd - Kapitaal van Speciale Voertuigen in China.

 

Onze producten worden geproduceerd met de grootste aandacht op de verrichting, de verkeersveiligheid en de milieubescherming. Het lichtgewichtontwerp op structuren en materialen wordt toegepast voor onze voertuigen. De besparingsenergie wordt ook overwogen. De emissienormen (Euro 3 - 5) worden strikt gevolgd. wegens de geavanceerde technologie en met hoge toegevoegde waarde, zijn onze producten populair met de markt.

 

De Huilongfabriek ontwerpt en produceert een brede waaier van speciale voertuigen, die tankaanhangwagen, LPG-aanhangwagen, flatbed aanhangwagen behandelen, lowbed aanhangwagen, gemotoriseerde modulaire vervoerder (SPMT), kippersaanhangwagen, auto-carrieraanhangwagen, caravanaanhangwagen, tankwagen, LPG-vrachtwagen, slepenvrachtwagen, brandvrachtwagen, ziekenwagen, asfaltvrachtwagen, voedselvrachtwagen, tractor enz.

 

Marketing:

Ons bedrijf heeft een mondiaal marketing net ontwikkeld. Onze producten worden over de hele wereld uitgevoerd naar landen en gebieden, zoals Afrika, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten en Australië.

Contactgegevens
Hubei Huilong Special Vehicle Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Jenny

Tel.: 0086-15927477711

Fax: 86-27-85606075

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)